,,Hraniti speranta cu fapte bune''-Bartolomeu Anania

Pentru folos duhovnicesc PREDICI DE LA MANASTIREA REBRA-PARVA cu actualizare Duminica
***Bine ați venit pe blogul Mănăstiri în imagini! Vă mulțumesc!***Vă invit și pe canalul de youtube-Click AICI

ANUNȚ

ANUNȚ de la Manastirea ,,Sfintii Apostoli Petru si Pavel'' din Tara Nasaudului (Rebra-Parva).

ANUNȚ

ANUNȚ

Harta manastirilor de pe blog

Manastirea ,,Schimbarea la Fata'' din Botiza, judetul Maramures

Aici o sa gasiti icoana facatoare de minuni numita ,,Mangaietoarea''adusa tocmai de la Muntele  Athos. Se spune ca manastirea avea adunata o suma de bani pentru a cumpara vaci, insa la gandul ca mai importante sunt cele sfinte decat cele materiale si lumesti, au hotarat sa cumpere icoana ,,Mangaietoarea''.Un om bogat a fost impresionat de hotararea maicutelor asa ca a donat el vacile atat de necesare manastirii.


























5 comentarii:

  1. icoana de mai sus e o fotografie dupa celebra icoana Portarita de la Sf.M-re.Iviron din Sf.Munte cea care a venit pe apa.Prin ea Maica DOmnului lucreaza minuni mari si la ea vin cei care vor sa-si inchine viata Domnului fie in Muntele Athos fie in alta parte.Spunea marele duhovnic roman din Athos, P.Dionisie Ignat ca de multe ori candelele de la icoana se misca singure ca o prevestire a ceva, si uneori e ceva bun dar e poate sa fie si prevestirea a unui rau mondial.Adica prezenta si adresarea Maicii Domnului acolo este foarte puternica.Parintele prosmonar,adica cel ce are grija de inchinatorii care vin la icoana daruieste o sticluta cu ulei din candelele care ard la icoana si acel ulei face minuni dupa credinta fiecaruia.Aici aveti o marturie:
    http://amfostacolo.ro/romania-pareri,15/alte-locuri,100,1169/manastiri-maramures,4807/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__24484.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu Florin! Asa este, Portaitissa(Portarita) se afla in Sf.Munte Athos la Manastirea Iviron iar la Botiza este o copie(fotografie) de asemenea considerata cu puteri miraculoase, cu puteri de a mangaia, probabil si de unde numele, Mangaietoarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Blogger: M�n�stiri în imagini Cazare in Maramures

    RăspundețiȘtergere
  4. daaa.....m-am inchinat ei si m-a tras inauntru....am trait o emotie,nemaiintalnita !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Piutorian Daniela3 iunie 2014 la 22:55

    cred ca m-a ,,imbratisat" Maicuta domnului cand m-a ,,aspirat" in ea ,in momentul cand m-am inchinat ei si i-am spus ,,durerea" mea de maica....da,cu mine a facut aceasta minune !

    RăspundețiȘtergere